Γνωρίστε την εταιρεία μας

Η εταιρεία OPTOTRUST O.E ιδρύθηκε το 2022 από τους Αναστάσιο Καπηνιάρη και Κωνσταντίνο Βήχα. Αποτελείται από μια επιτυχημένη ομάδα νέων, έμπειρων και εξαιρετικά εκπαιδευμένων ανθρώπων, πλήρως αφοσιωμένων στη δουλειά τους.
Στόχος είναι να βελτιώσουμε τις επιχειρηματικές μας λειτουργίες και να πετύχουμε την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε.
Το πρόγραμμα εξυπηρέτησης της εταιρείας περιλαμβάνει εισαγωγή, διανομή, υποστήριξη εφαρμογών και σέρβις μηχανολογικού εξοπλισμού Οπτικών και Οπτομετρών, όπως επίσης και υψηλής ποιότητας οπτικών συστημάτων Χειρουργών και Οδοντιάτρων.

Αναστάσιος Καπηνιάρης

Ηλεκτρονικός Συστημάτων Αυτοματισμού

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και διαμένει στα Γλυκά Νερά Αττικής. Εργάζεται από το 1994 στον τομέα μηχανημάτων Οπτικής και Οπτομετρίας στην τεχνική υποστήριξη, στις πωλήσεις και στην εκπαίδευση με εξειδίκευση στα προϊόντα της Nidek. Είναι παντρεμένος από το 2011 με την Ειρήνη Στραβολαίμου και έχει δυο παιδιά, τη Νεφέλη και τον Νικόλα.

Επικοινωνία: Κιν. 6945390261,  email: tasoskapi@optotrust.gr

Κωνσταντινος Βήχας

Τεχνολόγος Ιατρικών Οργάνων

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και διαμένει στο Χαλάνδρι Αττικής.
Από το 2004 που αποφοίτησε σαν Τεχνολόγος Ιατρικών Οργάνων από το ΤΕΙ Αθήνας εργάζεται στον τομέα των μηχανημάτων Οπτικής και Οπτομετρίας με εξειδίκευση στα μηχανήματα της Nidek.
Είναι παντρεμένος από το 2015 με τη Σμαράγδη Προεστάκη και έχει δύο παιδιά την Ειρήνη και το Στέφανο.
Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον παραδοσιακό χορό και την παραδοσιακή μουσική.

Επικοινωνία: Κιν. 6977651991, e-mail: kvichas@optotrust.gr

Shopping Basket